top of page

Spelers (man) gezocht

21/12/2018

Na het grote succes van 'De Vliegende Hollander' in 2017 en 2018 komt theatergroep het nieuwe masker in 2019 terug met een nieuwe kolderieke comedy met kluchtige elementen. Voor deze nieuwe voorstellingen zijn wij nog op zoek naar mannelijke spelers die ons team willen komen versterken.

 

De repetities starten in januari en in het najaar van 2019 volgt een tour van circa 10 voorstellingen door Noord-Nederland. De repetities zijn op woensdagavond in cultureel centrum Het Podium in Hoogeveen.

Lijkt het je leuk om eens in de huid van iemand anders te kruipen en de lachspieren van ons publiek aan het werk te zetten neem dan nu contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hetnieuwemasker.nl of ga naar de contact pagina! 

30 minuten los festival

16/03/2018

Het is bijna zover; nog een enkele weken en het 30 minuten los festival barst weer los. Dit jaar doen wij mee met de indringende eenakter 'Insallah'. Een eigentijds, realistisch en actueel toneelstuk over de worsteling van een Nederlandse familie wanneer een andere cultuur en religie de onderlinge verhoudingen op scherp zetten. Het is niet de eerste keer onze theatergroep meedoet met het 30 minuten los festival. Wij hebben meerdere keren mogen spelen in theaterboerderij Het Hek van de Dam in Ekehaar. Wij hebben onder andere de eenakters Maria M. en aanpassen gespeeld op eerdere edities. Op 13 april gaat Insallah in première tijdens de voorronde van het festival in Cultuurwerkplaats BC47 in Borger Compagnie. Meedoen is winnen, maar uiteraard strijden wij voor een podiumplek in de finale op 25 mei in het van Beresteijn theater in Veendam. 

Winnaars gezocht

24/07/2017

In april 2018 gaan wij weer meedoen met theaterwedstrijd '30 minuten los'. Een festival waar amateur theatergezelschappen een voorstelling van maximaal 30 minuten spelen. Er zijn verschillende voorrondes en de winnaars van deze voorrondes gaan uiteindelijk naar de finale. Wij zijn op zoek naar spelers die ons naar de finale én de overwinning helpen! Leeftijd of ervaring is van ondergeschikt belang, wij zoeken mensen die samen met een enthousiaste groep spelers een top voorstelling willen maken. Er is nog geen keuze gemaakt voor een stuk, dit laten we afhangen van de groepssamenstelling.

In 2012 waren we publieksfavoriet, een geweldig resultaat! In 2018 willen we ook de vakjury prijs binnenslepen. Ben jij de degene die ons naar de overwinning gaat helpen? Stuur dan een korte mail met je contactgegevens naar info@hetnieuwemasker.nl zodat wij je kunnen informeren over het project. Reageer nu en wie weet zien we elkaar na de zomervakantie!

Please reload

bottom of page