top of page

IK WIL TONEELSPELEN

Voor onze nieuwe avondvullende comedy 'Van kwaad tot erger' zoeken wij nog enkele spelers in de leeftijd 25 tot 70 jaar die ons spelersteam willen versterken.

 

Deze comedy speelt zich af in Málaga, aan het eind van de 19e eeuw. Enrique; de patriarch van een vooraanstaande familie is overleden, en de familie komt na de begrafenis bijeen om te besluiten wie de zorg voor de haciënda én moeder Lucía in handen krijgt. In deze comedy gaat echter niets zoals gepland; zowel voor- als achter de schermen. Hoe één ontbrekende spijker in de wand kan leiden tot een bijziende souffleur zonder leesbril en een decor dat compleet instort kan leiden? Het antwoord op die vraag is de voorstelling 'Van kwaad tot erger!'.

De repetities van deze amateur productie starten binnenkort en zijn op woensdagavonden van 19.30 tot 22.15 uur in cultureel centrum Het Podium in Hoogeveen. De première zal medio juni of september 2024 zijn. Na de première volgt er een speelperiode t/m eind 2024 van circa 5 tot 8 uitvoeringen. 

Spelen bij het nieuwe masker is leuk, uitdagend, hard werken, inspirerend en fun! Wij maken voorstellingen voor jong en oud, en dat doen we al ruim een halve eeuw. Lijkt het je leuk om onze spelersgroep te versterken, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Laat hier je -emailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook vrijblijvend een repetitie bijwonen en sfeer komen proeven.

Wees Welkom!

Bedankt voor interesse! We nemen snel contact met je op.

bottom of page